Napište nám
Volejte každý pracovní den od 7:00 do 15:00hod
 
Přihlášení
EUR
menu

> Blog > Den techniky SOU Blatná 2024

Den techniky SOU Blatná 2024

Přijďte se podívat na profesionální nářadí Fein a objevte nejnovější technologie a inovace, které vám usnadní práci. Naše prezentace vám ukáže, jak Fein nářadí může zvýšit efektivitu a přesnost při každodenních úkolech.

Kdy:  9. října 2024 od 9:00 do 16:00
Kde:  areál SOU Blatná

Připravili jsme pro vás praktické ukázky, praktické testy nářadí a odborné poradenství. Přijďte si na vlastní kůži vyzkoušet kvalitu a výkon, který Fein nabízí!

Na co se můžete těšit?

Řezání závitů rázovým utahovákem

Firma Fein přišl ana trh se systémem VARIO, který udělá na montáži z vašeho rázového utahováku závitořez pro řezání závitů a ž do M30. V systému VARIO nechybí ani vrtáky a záhlupníky. Využijte jedinečnou možnost vyzkoušet si všechny nástroje přímo v praxi a ověřit si to na vlastní kůži.

 

 

AKU vrtačka s variacemi 13-ti nástavců

 

Poslední evoluce čtyřrychlostní AKU vrtačky ASCM 18 QM, která má k dispozici 13 nástavců, které mohou proměnit vrtačku na:

šroubovák s hloubklovým dorazem
utahovák na hlavice se čtyřhranem 1/2"
závoitořez s reverzní funkcí
úhlovou vrtačku a šroubovák s 90° hlavou
excentrický šroubovák pro šroubování u stěny
jádrová vrtačka do kovu

 

VIDEO s představením ASCM a jeho nástavců

 

Navštivte nás v naší prodejně

Provozujeme specializovaný maloobchodní a velkoobchodní prodej profesionálního nářadí a nástrojů předních světových výrobců a značek v oboru elektrického ručního nářadí, ručního nářadí, příslušenství a nástrojů. Dále u nás najdete techniku pro průmysl, stavebnictví, zahradu a úklid.

Testovací centrum - vyzkoušejte si pořádné nářadí

Provozujme vlastní testovací centrum strojů FESTOOL, FEIN, BOSCH, MAFELL a DREMEL. Zde si můžete vyzkoušet většinu strojů přímo při práci. Pokud nemáte čas na návštěvu testcentra, můžete si objednat návštěvu předváděcího vozu se specializovaným technikem přímo u Vás.

Copyright © 2024